Switzerland

Sonnenhof retirement centre

LOCATION
Wil, Switzerland
ARCHITECT
Meier Hug Architekten, Zürich, Schweiz
YEAR
2014
PRODUCTS
Craft

Sonnenhof retirement centre

Gentle, delicate structure

The striking stoneware facade of the retirement home in Wil, Switzerland, is characterized by a kind of double wave with pointed high points, rounded intermediate areas and slightly angular edges. The design, developed together with AGROB BUCHTAL, provides for a differentiated interplay of light and shadow of exciting plasticity and gives the façade a soft, delicate structure. Julia Kirsten Eisenhuth of Meier Hug Architekten: "The glossy glaze reflects the surroundings and emphasizes the lively appearance."

Alterswohnhaus_Sonnenhof_9.jpeg
Alterswohnhaus_Sonnenhof_2.jpeg
Alterswohnhaus_Sonnenhof_8.jpeg
Alterswohnhaus_Sonnenhof_2.jpeg
Alterswohnhaus_Sonnenhof_8.jpeg
Photographer: Adrian Faragulo